31 augusti 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 90-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll.

00.36 Misshandel, Katrineholm
Polisen fick samtal från ett barn som var jätteledsen för att han föräldrar bråkat och slagits. När polis kom till platsen greps en man i 50-årsåldern, misstänkt för misshandel. Han anhölls senare under natten av åklagare, på sannolika skäl misstänkt till misshandel i relation. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan till socialtjänsten har upprättats.

00.48 Vårdslöshet i sjötrafik, Strängnäs
Polis larmades till gästhamnen i Mariefred av Kustbevakningen, sedan Sjöräddningssällskapet plockat upp fem personer ur vattnet efter att deras båt gått på grund utanför Stallarholmen. En av de fem personerna är misstänkt för vårdslöshet i sjötrafik, genom att han i egenskap av befälhavare brustit i gott sjömanskap och framfört båten på ett sätt så att den gått på grund, börjat ta in vatten och därefter sjunkit.

01.41 Stöld, Nyköping
Polisen fick samtal om hur två män observerats smyga runt bland parkerade bilar i Harg, Nyköping. De ska sedan ha lämnat platsen i en bil. Klockan 01.53 fick polisen stopp på bilen, i bilen upptäcktes två misstänkt stulna cykla. Männen i bilen greps, misstänkta för stöld. Cyklarna togs i beslag. De gripna är två män i 30-årsåldern. Gripandet hävdes senare under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen