31 augusti 08:29, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtland.

Sedan 22.00 på fredagen har fyra personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa överlämnades till sjukvården.

Utöver nedanstående ärenden har polisen även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:06 Viltolycka, Åre
En personbil, som två personer färdas i, kolliderar med en eller två älgar på E14 i Mörsil. Polisen åker till platsen. Förare och passagerare förs till sjukhus med lindriga skador. Polisen upprättar en anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott. En älg ligger död på sidan av vägen. Eventuellt var också en älgkalv med i olyckan, eftersöksjägare ska kontrollera saken.

23:19 Trafikbrott, Härjedalen
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Sveg. Föraren har gjort en så kallad burnout i en korsning. En ordningsbot utfärdas för onödig och störande körning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen