Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 augusti 06:59, Trafikolycka, personskada, Östergötlands län

Singelolycka

Klockan 04:51 larmades polis och räddningstjänst till Stömsforsavfarten på E4:an. En bil hade i hög hastighet kört av från E4:an och in mot Strömsfors. Föraren som har kommit i tämligen hög hastighet hade förlorat kontrollen på fordonet och kört av vägen. Fordonet hade gjort en luftfärd på ett 30-tal meter, kört ner en el-ledning samt hamnat in mot ett garage. Bilen hade därefter fattat eld. De initiala uppgifterna var att det troligtivs var tre personer i fordonet. Detta på grund av att vid anträffandet satt det två personer i baksätet. Det visade sig senare att på grund av den kraftiga kollisionen har personerna hamnat i baksätet och det är alltså två, allvarligt skadade personer som var inblandade i olyckan. En född 1995 och en född 1996. Ingen hemmahörande i Region Öst. Båda förda med ambulans till sjukhus för vård med allvarliga skador.

Förundersökning gällande grov vårdslöshet i trafik. vållande till kroppsskada mfl brott är inledd. Fordonet kommer att tas i beslag för vidare utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen