Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 augusti 08:20, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

Det har varit en natt med relativt få ärenden. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Längre ner följer en sammanfattning av polisens insats på Storsjöyran under kvällen och natten.

 

23.10 Stöld, Härjedalen
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i Vemdalen. I bilen hittas en mängd saker som misstänks vara stulna, bland annat bilbatterier. Två män, i 60 respektive 50-årsåldern, grips och anhålls senare misstänkta för stöld och otillåten avfallstransport då de transporterat bilbatterier utan tillstånd.

03:37 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till centrala Östersund med anledning av ett bråk. En man i 30-årsåldern har blivit misshandlad och förs till sjukhus. Det finns inga närmare uppgifter om skadeläget. När polisen kommer till platsen finns inga gärningspersoner kvar. Närområdet söks av. Anmälan gällande misshandel upprättas och förhörs hålls.

 

Här kommer sammanfattning av kvällen och natten inne på Yran-området:

Det har varit fortsatt lugnt inte på området. Fyra personer har omhändertagits enligt LOB då de har överkonsumerat alkohol. Samtliga har förts till polisstationen för att nyktra till.

Två anmälningar gällande ringa narkotikabrott, eget bruk har upprättats.

En anmälan gällande missbruk av urkund har upprättats då en person under 18 år använt en annan persons ID-handling för att för att försöka ta sig in på en av krogarna inne på området.

En anmälan gällande sexuellt ofredande har upprättats då den misstänkta erbjudit två kvinnor varor i utbyte mot sexuella tjänster.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen