04 augusti 08:57, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri, en i Piteå och en i Luleå. Två viltolyckor har inträffat under natten, ingen person har skadats. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:42 Brott mot knivlagen, Haparanda
Polisen kontrollerar en man i 20-årsåldern utomhus i centrala Haparanda. Mannen bär kniv. En anmälan om brott mot knivlagen upprättas, kniven tas i beslag.

00:46 Misshandel, Piteå
Polisen kontaktas om en misshandel utanför en restaurang i Piteå. En minderårig person har blivit misshandlad av två andra personer. Gärningspersonerna finns inte kvar. Målsäganden är skadad i ansiktet men är inte i behov av ambulans.

00:56 Olaga hot, Gällivare
Polisen kontaktas angående ett olaga hot. En man har blivit hotad och misshandlad på en plats i närheten av Gällivare sjukhus. Polisen för mannen till sjukhuset och håller ett kortare förhör. En anmälan upprättas gällande olaga hot och misshandel.

03:23 Smitning från trafikolycka, Gällivare
Polisen kontaktas av en person vars bil har blivit påkörd av en annan bilist, som sedan lämnade platsen. Olyckan inträffade vid en bensinmack i Gällivare centrum. Anmälaren är inte skadad. Polisens kontaktcenter tar upp en anmälan om smitning från trafikolycka.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen