Uppdaterad 04 augusti 13:17

04 augusti 10:59, Försvunnen person, Malå

Angående försvunnen man - polisen publicerar en bild på mannens cykel.

Polisen letar fortfarande efter 80-årige Olle som försvann från byn Rentjärn i Malå kommun vid 09.30 på lördagsmorgonen. Mannen skulle ut på en cykeltur och lämnade på en svart damcykel av märket Logan.

Nu publicerar polisen en bild på mannens cykel. Se länken nedan.

Polisen tar tacksamt emot iakttagelser på 11414 om man ser mannen eller cykeln ring 112.

Polisen vill även uppmana fastighetsägare att söka igenom olåsta utrymmen i sina fastigheter såsom källare, förråd, uthus etc.

Då det har gått en tid sedan försvinnandet och då han färdas på cykel så kan mannen ha tagit sig en lång sträcka från hemmet.

Uppdatering 13:17:

I sökandet deltar nu polisresurser med helikopter, fjällräddare från Västerbotten och Jämtland samt Försvarsmakten. Även Missing people kommer att ansluta till sökandet.

Polisen vill fortsatt ha in iakttagelser från allmänheten. Det gäller såklart om man har sett mannen eller hans cykel. Men polisen är också intresserade av att få vetskap om någon har hittat andra lösa tillhörigheter i området, så som kläder eller liknande. Allt är av intresse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen