Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 augusti 07:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.08 En person ringde polisen med anledning av att denne hört något som lät som skottlossning i området Brandkärr, Nyköping. Flera polispatruller beordrades till platsen. Trots mycket arbete i området kunde polisen inte hitta vare sig någon brottsplats, någon målsägande eller något annat som kunde styrka att skott avlossats.

00.27 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon i Råbergstorp, Eskilstuna. En personbil hade börjat brinna på en parkeringsplats och ytterligare en personbil hade skadats. Händelsen utreds som skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen