Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

06 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Jenny Widén.

00.22 Göteborg, narkotikabrott.
Ett flertal personer bråkar på Järntorget varför polis larmas dit. Det är ett 10-tal personer som har bråkat med varandra och polis omhändertar en av dem för LOB då han är så berusad att han inte kan ta vara på sig själv. En person hade misstänkt narkotika på sig varför detta tas i beslag för analys, en anmälan skrivs. Vad bråket handlat om var det ingen som ville berätta varför övriga lämnade utan åtgärd.

01.02 Göteborg, narkotikabrott.
En patrull kontrollerar tre personer vid Östra Sjukhuset. Samtliga tre visar tecken på drogpåverkan varför de får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

03.06 Göteborg, personrån.
En person hör av sig och berättar att han blivit rånad på sina tillhörigheter vid Kärra Centrum men nu tagit sig en bit därifrån. Polis möter upp mannen som berättar att han blivit av med pengar, mobil samt en så kallad ”bomberjacka” som en av rånarna tog på sig, skall vara grön till färgen. I mannens sällskap fanns det två personer som båda vittnar om händelsen, ingen gripen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen