Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

06 augusti 06:44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Händelser i länet sedan klockan 20 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 60-tal ärenden sedan klockan 20 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

22.02 Skadegörelse/ofredande, Katrineholm
Polis larmades till en adress i Katrineholm där någon krossat ett fönster till en bostad. När polis kom till adressen var det bråkigt med mycket folk på plats. En man i 35-årsåldern omhändertogs för fylleri enligt Lob. Han är även misstänkt för skadegörelse samt ofredande.

23.54 Inbrott/försök, Oxelösund
Polis fick samtal om ett pågående inbrott i ett förråd. När polis kom till platsen var den misstänkte mannen fortfarande kvar på platsen. Mannen, som var i 30-årsåldern, var kraftigt påverkad och inte hörbar. Han omhändertogs med stöd av Lob och är misstänkt för försök till inbrott samt ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen