06 augusti 13:00, Mord/dråp, försök, Laholm

Flera personer har skadats i samband med ett bråk i området Altona.

Polis blir larmad till en bostad igår kväll vid 22-tiden där det skall pågå någon form av bråk. Patrullen får även med sig att man sett tre personer lämna bostaden hastigt.

Det är flera personer kvar i lägenheten när patrullen anländer. En av personerna körs med ambulans till sjukhus med skärskador, oklar omfattning.

Polis får reda strax därpå att det inkommit två personer till sjukhuset med skärskador som troligen har med händelsen att göra. Båda personerna grips på sjukhuset och tas omhand av sjukhuspersonal då de vårdande insatserna får gå före. De anhölls dock senare av åklagare.

Bostaden avspärrad för teknisk undersökning som har slutförts under förmiddagen. Flera personer/ vittnen har hörts samt polis söker efter en tredje person som man misstänker var med vid själva händelsen.

Målsägande kommer höras inom kort på sjukhuset då han fortfarande är kvar där.

Nästa uppdatering beräknas ca kl. 15:30 - 16.00.

Uppdatering kl. 18.30
Det finns i nuläget inga nya uppgifter att lämna ut. Brottsrubriceringen kvarstår, försök till mord alternativt dråp. Polisens utredning fortskrider med förhör och andra utredningsåtgärder. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen