Uppdaterad 06 augusti 21:09

06 augusti 17:04, Inbrott, Karlstad

Två män söks av polis efter att troligen ha tagit sig in genom en öppen altandörr till en villa i området Hultsberg i västra Karlstad.

Anmälaren kom hem strax före kl 17 och upptäckte två män som kom utrusande ur huset och försvann springande västerut i riktning mot Körkarlsvägen.

Anmälaren tror inte att männen hann att stjäla något då de sannolikt blev ertappade strtax efter att de tagit sig in i villan.

Signalement enligt anmälaren: Båda var troligen mellan 18 och 22 år gamla. En som var lite längre än den andre hade keps eller mössa på huvudet. Den andre som var lite kortare var barhuvad och hade mörkt krulligt hår. Båda var välvårdat och mörkt klädda.

Polis söker efter männen med flera patruller.

UPPDATERING: Korrigering av männens signalement. Den samlade bilden polipatrullerna fått efter att ha förhört berörda och närboende är att åldern på de båda är snarare 40 - 45 år och inte 18 - 22 som tidigare sagts.

En sliten röd mindre bil har setts i närområdet. Den skulle kunna sättas i samband med brottet.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen