07 augusti 07:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.33 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka i norrgående riktning på E4, Nyköping. Ett fordon hade tappat ett hjul, blivit stående i vänster fil och blivit påkört av ett annat fordon som lämnade platsen. E4 stängdes av i cirka 30 minuter under räddningsarbetet och en person, en man i 50-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Mannen klagade över smärta i ryggen. Bilen bärgades från platsen. Polisen har skrivit en anmälan om smitning från trafikolycksplats. Senare, klockan 00.42, anträffades en bil som misstänks ha varit inblandad i olyckan. Föraren var en man i 30-årsåldern.

01.57 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i två personbilar på Klostergatan i Eskilstuna. Polisen utreder ärendet som skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen