Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 07 augusti 18:54

07 augusti 17:04, Trafikolycka, Österåker

Polisen är på plats vid en olycka som skett på länsväg 276 i närheten av Boda.

I samband med räddning- och bärgningsarbetet påverkas trafiken. Enligt polisen som är på plats är sex personer skadade varav en är förd till sjukhus med ambulanshelikopter. Det är oklart om de andra skadade behöver sjukhusvård.

Rättelse klockan 18:14
Olyckan har skett i Österåker kommun och inte Norrtälje som det till en början angavs.

Uppdatering klockan 18:50
Polisen är inte kvar på platsen. När polisen lämnade platsen var det fortfarande köer kvar efter räddning- och bärgningsarbetet. Fem personer fördes till sjukhus med ambulans, deras skador beskrivs som lättare. Personen som fördes till sjukhus med ambulanshelikopter var mer skadad än de andra fem. Polisen kommer utreda hur olyckan gick till. Minst en av de två personbilarna som var med i olyckan bärgades från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen