Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

09 augusti 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.07 Polisen fick ett samtal gällande att en person haft inbrott i sitt fritidshus i området Björkvik, Katrineholm. Inbrottet upptäcktes när fastighetsinnehavaren kom till platsen. Polisen har varit på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits, det är i nuläget oklart vad som har stulits.

22.14 Polis och räddningstjänst larmades med anledning av ett brand-/inbrottslarm från en förskola i Oxelösund. När polis kom till platsen visade det sig att det inte var någon brand, däremot hade någon eller några personer tagit sig in i lokalerna och bland annat tömt brandsläckare och ägnat sig åt annan skadegörelse. En anmälan om olaga intrång och skadegörelse har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen