Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

09 augusti 07:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23.02 Polisen larmades till en adress i Skäggetorp, Linköping, med anledning av en misshandel i en bostad. Polis åkte till platsen och en man i 25-årsåldern greps misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. Polisen har inga uppgifter om kvinnans skadeläge.

23.13 Polis larmades till en adress i Söderstaden, Norrköping, med anledning av en misshandel. Enligt larmet hade en man blivit huggen med ett tillhygge på överkroppen av en kvinna. Polis åkte till platsen och en kvinna i 30-årsåldern greps. Kvinnan är misstänkt för grov misshandel. Mannen fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om mannen skadeläge. Polisen har spärrat av brottsplatsen i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

00.10 Polis larmades till Skäggetorp, Linköping med anledning av att en anmälare träffat på en ung kvinna som skall ha blivit utsatt för ett sexualbrott i en lägenhet i närheten. En person, en man i 20-årsåldern, greps. Se separat händelsenotis.
Ytterligare detaljer i ärendet kommer inte att lämnas av hänsyn till den pågående polisutredningen.

03.43 Polis larmades till Åby, Norrköping, med anledning av en misshandel. Polis åkte till platsen och en person som utsatts för misshandel påträffades. En stund senare anträffades tre misstänkta personer och dessa greps misstänkta för grov misshandel. De gripna är en man i 55-årsåldern, en kvinna i 50-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen