09 augusti 07:36, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:21 Grov misshandel, Skelleftehamn
Två män har gripits och senare anhållits misstänkta för en grov misshandel utomhus i Skelleftehamn. De misstänkta är i 20 respektive 30-årsåldern. De två männen misstänks ha misshandlat en man med ett tillhygge. Målsäganden fördes med ambulans till sjukvård och har där förhörts av polis.

00:19 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en moped i Umeå. Den minderåriga föraren, en flicka, har inte behörighet att köra. En anmälan om olovlig körning upprättas och vårdnadshavarna kontaktas. Förarens kamrat misstänks för tillåtande av olovlig körning efter att ha låtit flickan köra.

00:46 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Skolgatan. Föraren får en ordningsbot då denne har kört där fordonstrafik är förbjuden.

00:49 Inbrott, Umeå
Polisen kontaktas angående inbrott i en kvarterslokal på Östra Ersboda. Gärningspersonen har tagit sig in genom en altandörr. Det är oklart om något är tillgripet. Polispatrull har varit på plats. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

01:33 Stöld, Umeå
Polisen kontaktas angående en pågående cykelstöld. Två män har setts klippa upp cykellås och lämna platsen med en cykel. De misstänkta påträffas senare Öst på stan, polisen åker dit och håller förhör. De misstänkta är i 30 respektive 35-årsåldern. En anmälan om cykelstöld upprättas. Cykeln tas i beslag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen