Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

09 augusti 07:56, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har under natten medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:10 Brott mot knivlagen, Sundsvall
I samband med kontroll av en bil på Birsta hittar polisen en kniv. En man i 20-årsåldern misstänks för brott mot knivlagen. En anmälan upprättas.

23:33 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas angående några personer som klottrar på en skola i Domsjö. Polispatrull åker till platsen men då är inte personerna kvar. Skadegörelsen dokumenteras och en anmälan upprättas.

00:56 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen kontaktas angående ett trasigt fönster på en kontorslokal i Stenstan. Någon har slagit sönder en ruta, inga personer har setts i närheten. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse.

03:23 Inbrottsförsök, Kramfors
Polisen kontaktas angående ett misstänkt pågående inbrott i en kyrkolokal i Bollstabruk. Polisen åker till platsen, men ingen misstänkt gärningsperson finns kvar. Det syns dock viss åverkan på kyrkan. Ingen har dock lyckats ta sig in. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen