Uppdaterad 01 december 08:08

01 december 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

19.56 Brand, Sörgårdsvägen, Skövde. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen med anledning av brand i bostad. En person förs med ambulans till sjukhus efter att ha andats in rök. En anmälan brand utan misstanke om brott upprättas.

20.56 Rattfylleri, Fröjered, Tidaholm. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, blåser positivt för alkohol. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

23.35 Misshandel, Lilla Brogatan, Borås. Polis och ambulans skickas efter samtal om bråk utomhus mellan flera personer. En persinb uppges vara slagen, och blöda i ansiktet. En person förs med ambulans för vård, och en anmälan gällande misshandel upprättas.

00.38 Brand, Forshälla, Uddevalla. Polis och ambulans skickas till platsen med anledning av brand i en bil på en pendelparkering. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt.

03.54 Rån, Vasagatan, Göteborg. En man uppger att han blivit rånad av två för honom okända gärningsmän. Männen ska ha knuffat honom till marken, och i samband med det tillgripit hans halskedja och mobil. De springer därefter från platsen. Polis möter upp mannen och tar uppgifter till en anmälan gällande rån. Det finns ingen misstänkt.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen