01 december 07:29, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Fem personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två viltolyckor har inträffat under natten. Ingen person har skadats i samband med olyckorna.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:01 Alkohollagen, Strömsund: Polisen kontrollerar en ungdomsfest som håller på att spåra ur. Ett 30-tal ungdomar befinner sig på festen och en del av dem är rejält berusade. Arrangörerna ombeds att avveckla festen, men gör det inte.

Polisen beslutar att upplösa festen enligt ordningslagen då det finns minderåriga på plats som har tillgång till alkohol. Vid ett-tiden är festen nedstängd, lokalen låst och de flesta festdeltagarna har lämnat platsen.

03:23 Misshandel, Östersund: Polisen får samtal från en man i 25-årsåldern som berättar att han blivit slagen i ansiktet av okända gärningspersoner som inte ville låta honom passera på gatan. De har sedan lämnat platsen.

En polispatrull beordras till platsen. Patrullen håller förhör med mannen och med vittnen till händelsen. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen