10 december 06:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

00.37 Brand, Norrköping
SOS larmade om flera bilar som brann i Klockaretorpet, Norrköping. Två bilar blev helt utbrända och en tredje bil som stod intill hade fått skador av elden, men ej brunnit. Bilarnas ägare kontaktades och informerades samt hördes om händelsen. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

02.28 Trafikolycka, Finspång
Polis larmades till en singelolycka på Bergslagsvägen i Finspång, där en bil voltat och åkt av vägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans men fick klartecken av läkare att lämna senare under natten. Han hade återkallat körkort och är misstänkt för grov olovlig körning samt våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman i samband med att han skulle höras av polis på sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen