02 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22.06 Trafikolycka, Falköping
Singelolycka på Järnvägsgatan/Mössebergsgatan. Föraren som visar tecken på att vara påverkad av narkotika får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Personskador oklart.

22.26 Trafikolycka, Skara
På Brogårdsvägen har en personbil voltat. Det ska ha färdats flera personer i bilen som nu fått nack- och ryggsmärtor och ambulans kallas till platsen.

22.28 Rån, Vänersborg
I Torpa har en man blivit rånad på en mobiltelefon m.m. Rånet har skett i hans hem där två okända gärningsmän sprayat något på honom. Mannen uppges inte vara skadad. Polis söker i området men i nuläget är ingen gripen. 

22.40 Brand, Göteborg
På Västra Tuvevägen brinner en personbil. Anmälan om skadegörelse genom brand.

03.24 Brand, Göteborg
Två personer uppges ha fått lindriga skador efter en brand i ett torkskåp på Londongatan. Ingen misstanke om brott.

05.17 Stöld, Tanum
Det har varit inbrott på ett kontor/butik i Grebbestad. Det har konstaterats att någon tagit sig in via ett fönster och varit inne i lokalerna, med det finns i nuläget ingen uppgift på att något stulits.

05.42 Trafikolycka, Vänersborg
Singelolycka på länsväg 2005 i Västra Tunhem. En bil har voltat. Föraren är förd till sjukhus med ambulans, skador oklart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen