02 december 06:14, Trafikolycka, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 Polisen har under natten hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.11 en bilföraren bötfälls på Djulögatan i Katrineholm för att ha använt mobiltelefon under färd. Böterna är på 1500:-

00.40 en polispatrull träffade på en man på Västgötagatan i Katrineholm och i samband med detta kände poliserna en tydlig lukt. Lägenheten som mannen kom ifrån undersöktes och i samband med det hittades en mindre mängd misstänkt cannabis. Mannen, som är i 25-årsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav och narkotika togs i beslag för analys.

02.53 vid en kontroll av en bilist på E4 Lästringe uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 20-årsåldern, och passageraren, en man i samma ålder blev misstänkt för ringa narkotikabrott. Provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen