Uppdaterad 20 december 21:48

20 december 17:56, Rån, Mjölby

Bensinstation utsatt för rån.

17.23 Polisen tog emot ett överfallslarm från en bensinstation på Ramstadgatan. Flera polispatruller samt väktare åkte till platsen. Enligt uppgift hade en maskerad person rånat butiken och lämnat platsen till fots.

17.33 Polis på plats. När polis kommer fram fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar på platsen. Arbetet med att utreda vad som har hänt påbörjades. Bland annat finns polishundar i området och butiken har spärrats av.

Händelsen rubriceras som grovt rån och grovt vapenbrott.

Polisen arbetar med att hålla förhör med personer, drabbade av brottet och vittnen. Polis har också knackat dörr i området. Butiken är stängd och avspärrningar har upprättats i väntan på att polisens tekniker ska komma till platsen.

Uppdatering:

21.46 Polisen har under kvällen arbetat vidare med spaningsarbetet men det har ännu inte gett något avgörande resultat i form av något gripande. Polisen tekniker undersökte brottsplatsen under kvällen och nu ska eventuella fynd analyseras och sammanställas.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser. Vittnen ombeds att ta kontakt med polisen på plats eller ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen