Uppdaterad 21 december 11:34

21 december 06:42, Försvunnen person, Örebro

Försvunnen äldre kvinna

En kvinna född 1923 är sedan i går kväll försvunnen i Örebro. Hon ska högt hår, bar en mörkblå kappa som går till knäna, propert klädd. Hon kan bära en grå halsduk. Hon försvann från sin bostad i stadsdelen Adolfsberg. Beslut om statlig räddningstjänst togs 23.34 på fredagskvällen. Upplysningar och iakttagelser gällande Doris kan lämnas till polisen på telefon 114 14. Texten kommer att uppdateras.

UPPDATERING 10.22

Den försvunna är 1.65 cm lång, väger 70-75 kilo. Hon har vitt hår, hon är reslig och promenerar rakt och snabbt. Hon bär en marinblå ullkappa, grå halsduk, svarta lackskor, ett större halsband och en större handväska i svart skinn.

UPPDATERING 11.32

Kvinnan har återfunnits. Hon har avlidit. Det finns ingen anledning att misstänka brott. Hon återfanns ett par kilometer från bostaden. Anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen