21 december 07:20, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

23.13 Bergsjön, inbrott
Vide Bergsjösvängen upptäcker en boende att det varit inbrott i radhuset. Någon har tagit sig in i bostaden via ett köksfönster, oklart vad som saknas.

01.04 Stenungsund, narkotikabrott
Inne på Harrys är det en man som misstänks vara narkotiokapåverkad och han får följa med för provtagning. hazn misstänks för narkotikabrott eget bruk.

01.15 Göteborg, narkotikabrott
I Kungsparken kontrolleras en ung man som misstänks vara narkotikapåverkad. han får följa med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

01.22 Göteborg, narkotikabrott
Vid Brunnsparken kontrollerar polisen en man som försöker sälja narkotika.Han misstänks vara påverkad och misstänks även för innehav. Han grips och får följa med för provtagning. 

02.07 Skövde, narkotikabrott
Vid Sandtorget är det en man som uppträder påverkad och vid kontroll misstänks han vara påverkad. Han får följa med för provtagning.

02.33 Göteborg, misshandel
Vid Karl Gustavsgatan är det en man som blir misshandlad av två män i 25-årsåldern. De båda blir gripna av polis på platsen.

02.33 Göteborg, försök till grovt våld mot tjänsteman
Vid Ullevigatan står två polispatruller och kontrollerar personer i ett fordon när de lägger märke till en bilist som kör i hög fart rakt mot dom. En av poliserna skjuter då ett varningsskott upp i luften för att få stopp på färden. Poliserna får stopp på fordonet och den kvinnliga förvirrade bilisten grips på plats. Hon misstänks även för rattfylleri. Inga uppgivna personskador.

04.34 Göteborg, narkotikabrott
Vid Kungspoprtsavenyn kontrolleras en ung man i 20-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning.

06.31 Göteborg, rån
I korsningen Parkgatan - Södra Vägen är det en yngre man som anträffas berusad och blodig. Han uppger att han blivit sparkad och slagen av någon/några okända personer. Han saknar sitt pass och plånbok. Han körs av ambulansen till sjukhus för vård.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen