21 december 07:25, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri varav den ena överlämnades till sjukvården. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:26 Misshandel, Örnsköldsvik
När polispatrull är på väg till ett annat jobb påträffar de ett antal personer som har bråkat med varandra i Hörnett, Örnsköldsvik. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel, en motanmälan om misshandel samt en anmälan om ofredande. Tre män har varit inblandade.

01:09 Trafikbrott, Sollefteå
Polisen stoppar och kontrollerar två personbilar i Sollefteå. Förarna av bägge bilar, två unga män, får varsin ordningsbot för onödig och störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse.

01:59 Stöld, Kramfors
Polisen får ett samtal gällande att okända gärningspersoner olovligen gått in i en bil i Östby, Kramfors. När polisen kommer till platsen är inte de misstänkta kvar. Det finns inga uppgifter om vad som har tillgripits. Polisen tar upp en anmälan om stöld.

02:27 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Domsjö. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika varför han tas med för provtagning. Mannen misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning samt narkotikabrott innehav och eget bruk.

03:18 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en skadegörelse. En person har fått bilrutan sönderslagen under tiden bilen stod parkerad i centrala Sundsvall. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan om skadegörelse.

 

Övrigt: Två viltolyckor har inträffat i länet under natten, ingen person skadades.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen