21 december 07:40, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot lördagen har polisen hanterat 69 ärenden som rör Östergötlands län. Två personer har gripits misstänkta för brott och 11 personer har omhändertagits för fylleri eller rattonykterhet.

01:05 Polisen tog emot samtal om att en person hade slagit sönder en ruta på ett vandrarhem på Ingelstagatan i Norrköping. Polis kom till platsen och lokaliserade personen som ska ha utfört skadegörelsen. Han greps misstänkt för skadegörelse på vandrarhemmets fönsterruta . Han misstänks också för för hemfridsbrott på en adress i närheten av vandrarhemmet där han har tagit sig in i ett garage.

02:30 Polisen larmades till Kungsgatan i Motala. En man ska ha slagit en man och en kvinna utomhus i anslutning till en pizzeria. Mannen lämnade sedan platsen men kunde lokaliseras och gripas kort senare efter att vittnen pekat ut honom. En man och en kvinna fördes till sjukhus med ambulans för kontroll av lindriga skador i ansiktet. Den gripne mannen är i 35-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen