21 december 07:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.


Under natten mot lördagen har polisen hanterat 45 ärenden som rör Jönköpings län. 10 personer har omhändertagits för berusning eller rattonykterhet. Sedan midnatt har ingen gripits misstänkt för brott men klockan 22:22 inkom samtal om ett bråk i lägenhet där en man senare greps misstänkt för misshandel, se nedan.

22:22 Polisen fick samtal om ett bråk i en lägenhet på Valdemarsgatan i Värnamo. Polis beordrades till platsen och pratade med en man och en kvinna som befann sig i lägenheten. Mannen som är i 40-årsålden, greps misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen och kvinnan känner varandra sedan tidigare. Kvinnan har inte behövt uppsöka akutsjukvård.

00:53 En påverkad man hade omhändertagits av ordningsvakt på en krog i Värnamo. I samband med vaktens ingripande ska personen ha blivit våldsam. Polis beordrades till platsen och omhändertog mannen för berusning. Han misstänkt för våld mot tjänstman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen