21 december 07:57, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

01.34 Halmstad, misshandel
Polis larmas till Karl XI:s väg med anledning av att någonm blivit slagen i huvudet med en flaska utanför Boom Boom Room. På platsen är det en man som fått en sårskada i huvudet efter att fått en flaska i huvudet. Han blir vårdad av ambulanspersonal på plats. Även en kvinna ger sig till känna och även hon fått en mindre bula i huvudet efter att blivit träffad av en flaska, även hon får vård av ambulanspersonal. På platsen grips en man i 30-årsåldern misstänkt för misshandel och ringa narkotikabrott.

02.20 Halmstad, bråk
Ordningsvakten på Boom Boom Room ringer och uppger att det är stökigt på platsen och att det är två grupperingar som bråkar. Polis kommer till platsen och en man i 20-årsåldern omhändertas för fylleri och han kommer att delges misstanke om misshandel när han sovit ruset av sig.

04.52 Varberg, rån
Vid Engelbrektsgatan är det en yngre man som blöder och ringer på en dörr för att få hjälp. Han blöder från ansiktet och uppger att han blivit sparkad, slagen och jagad i Engelska parken av okända personer. I samband med misshandeln blir han avtvingad sin svarta Armanijacka. Han körs till sjukhus med förmodad bruten käke och han har blivit utsatt för kraftigt våld mot huvudet. Ingen misstänkt i nuläget.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen