Uppdaterad 21 december 21:43

21 december 21:00, Bråk, Stockholm

Via SOS Alarm fick polisen flertalet samtal om slagsmål i Vasastaden.

När polisen kom till Norrtullsgatan fanns det inga personer som slogs och inte heller några skadade personer. Polisen är på plats för att prata med personer som rör sig området för att se om de har sett eller hört något.

Några av de som ringde polisen via SOS Alarm uppfattade att personerna som slogs var mellan 30-50 stycken. Det har även kommit in uppgifter att pyroteknik har tänts och glasflaskor kastats. 

Uppdatering klockan 21:29
Polisen är kvar i området, de har inte hittat några skadade personer. Vid 21:07 fick polisen samtal om att det var rökutveckling från en restaurang i närområdet. Räddningstjänsten har konstaterat att det inte har varit något brand utan röken kom från en så kallad bengal. 

Uppdatering klockan 21:42
Polisen har träffat på två skadade personer, ingen av dem behövde sjukhusvård. Polisen har även konstaterat att några av de fordon som var parkerade på Norrtullsgatan har skador från pyroteknik. Polisen kommer skriva anmälan angående misshandel samt skadegörelse.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen