22 december 07:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

01.47 Hisingen, skadegörelse
Vid Stackmolnsgatan är det en polispatrull som efter ett utfört uppdrag kommer tillbaka till sin bil och kan konstatera att någon krossat framrutan på polisbilen. Bilen får bärgas från platsen.

04.53 Göteborg, inbrott
Vid Björksgatan i Kålltorp är det en man i 35-årsåldern som grips av polis på bar gärning när han gör inbrott i källare i ett hus.

05.06 Bengtsfors, brand
Polis och räddnimngstjänst larmas till Cedntralbacken där det brinner på Fritidsgården. Räddningstjänsten påbörjar släckningsarbetet och platsen kommer att spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Branden misstänks vara anlagd.

05.49 Töreboda, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Åsen med anledning av att det brinner i en villa. Oklara omständigheter om vad som orsakat branden. Räddningstjänsten kommer meddela polisen när de är klara och då kommer platsen att spärras av för teknisk undersökning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen