22 december 07:17, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sex personer har omhändertagits för fylleri, två av dessa misstänks också för ringa narkotikabrott (se mer om den ena nedan). 

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:12 Stöld, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i centrala Sundsvall där väktare har omhändertagit en berusad man. Polisen åker till platsen och omhändertar mannen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen, som är i 25-årsåldern, misstänks också för ringa narkotikabrott, eget bruk samt stöld då han bär på sig ett pass och ett bankomatkort som stulits från en annan man tidigare under kvällen.

00:52 Misshandel, Kramfors
Polisen beordras till en ort i Kramfors kommun med anledning av ett bråk mellan flera personer. När polisen kommer till platsen har det lugnat ner sig något. Två personer, två män, uppsöker sjukvård för skador de fått i samband med bråket. Polisen håller ett antal förhör på plats, en anmälan kommer att upprättas - rubriceringen är dock ännu oklar.

02:18 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Rådhusgatan, Stenstan. Föraren får en ordningsbot för att inte ha iakttagit stopplikt.

06:09 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Sundsvall
Polisen kontaktas av en man som har fått sin personbil stulen i Ankarsvik utanför Sundsvall. Bilen stals någon gång efter klockan 21.00 på lördagskvällen. Polisens kontaktcenter tar upp en anmälan gällande stölden.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen