22 december 07:36, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri, en av dessa misstänks också för ringa narkotikabrott, eget bruk. Utöver det har fyra personer medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:26 Bedrägeri, Åre
Polsien kontaktas angående att några personer har smitit från en nota på en restaurang i Åre. Notan är på nära 2000 kronor. Personerna lämnade sedan i en bil. Polispatrull har varit ute och letat efter bilen men utan resultat. Förhör hålls och en anmälan gällande bedrägeri upprättas.

00:59 Misshandel och sexuellt ofredande, Östersund
Polisen beordras till en krog i centrala Östersund med anledning av ett bråk. Polisen åker dit och hör de inblandade. Två kvinnor uppger att de har blivit sexuellt ofredade av en man varför polisen tar upp en anmälan gällande sexuellt ofredande. En annan man misstänks i sin tur ha misshandlat mannen som är utpekad för de sexuella ofredandena. En anmälan upprättas därför även gällande misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen