Uppdaterad 22 december 08:20

22 december 07:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten har polisen hanterat 80 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. 17 personer har omhändertagits för fylleri eller för provtagning efter misstänkt narkotikapåverkan. Inga brott av grövre karaktär har kommit till polisens kännedom. Mycket folk har rört sig i krogmiljön.

01:06 Polisen larmades till en restaurang på Verikodalsgatan i Mjölby. En ordningsvakt hade omhändertagit en kvinna i 30-årsåldern som var våldsam. Kvinnan omhändertogs för berusning. En anmälan om våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman (ordningsvakten) är upprättad. Hon kommer att förhöras under morgonen.

-

01:31 Polisen larmades till Ryd med anledning av en misshandel. Flera personer sågs misshandla en man.

01:39 En polispatrull fick kontakt med den drabbade, en man i 30-årsåldern. Han hade mottagits flera slag av okända personer men inte fått några allvarliga skador. Gärningspersonerna tog mannens plånbok och mobiltelefon och händelsen rubriceras som rån. Polisen har sökt efter gärningspersonerna men utan resultat.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen