Uppdaterad 22 december 08:01

22 december 07:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten har polisen hanterat 52 händelser rörande Jönköpings län. De flesta händelser gäller kontroller i krokmiljön där det varit mycket folk. Inga brott av allvarlig karaktär har kommit till polisens kännedom. 11 personer har omhändertagits för berusning eller provtagning för påverkan av narkotika.

03:25 Polisen larmades till ett misstänkt pågående inbrott i en restaurang på solåsvägen i Jönköping. Ingen gärningsperson fanns kvar på plats när polis anlände till platsen. Det är oklart om tjuvarna har lyckats stjäla något ur restaurangen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

04:34 Polisen larmades till en lägenhet på Sörängsvägen i Nässjö där en person hade tagit sig in i en lägenhet medan de boende låg och sov. De boende vaknade när en person befann sig i lägenheten. Mannen verkar ha tagit sig in och ut genom en balkong. En mobiltelefon saknas från lägenheten. Polisen har sökt efter gärningspersonen men utan resultat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen