23 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

20.11 Göteborg, försök till mord
Vid spårvagnshållplatsen Kortedala Torg är det en man i 20-årsåldern som blir knivhuggen i samband med ett rån av flera personer. Han blir av med sin mobiltelefon och plånbok. han är vaken när han körs till sjukhus för vård. Polisen inleder en förundersökning om förtsök till mord. En eller flera personer ses springa från platsen.

21.21 Torslanda, rån
Vid Vännernas gård i Nolered är det fem personer som, delvis maskerade som rånar fem olika ungdomar. Bytet är mobiltelefoner och kläder. Ingen av de drabbade får några fysiska skador. Rånarna åker från platsen i en bil som larmas ut över polisradion. Bilen stoppas två timmar senare och fem killar i åldrarna 17-20 år kan gripas misstänkt för rånen. I bilen anträffas godset från rånen som tas i beslag, även bilen.

04.42 Göteborg, rån
Vid Kristinelundsgatan är det en man i 25-årsåldern som blir misshandlad och avtvingad sin mobiltelefon av en man i 30-årsåldern. Rånaren kan gripaas av polis i närområdet strax efter rånet.    

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen