23 december 07:21, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:51 Motorfordon anträffat stulet, Timrå
Polisen får samtal från en man som hittat en stulen bil i centrala Timrå. En patrull åker till platsen och märker upp bilen med polisband, samt försöker få kontakt med ägaren.

01:47 Olovlig körning, Sollefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på riksväg 90 i Sollefteå. Föraren, en kvinna i 55-årsåldern, har återkallat körkort. Patrullen upprättar en anmälan gällande grov olovlig körning och bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

01:55 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en mindre ort i kommunen med anledning av en misshandel. En man i 60-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Kvinnan har undersökts av vårdpersonal. Patrullen har hållit förhör och en anmälan gällande misshandel är upprättad.

04:03 Rattfylleri, Sollefteå
En patrull stoppar en bilist i höjd med Graningesjön efter samtal från allmänheten om en bilist som pendlar väldigt i hastighet. Föraren, en man i 40-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen