24 december 07:08, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även upprättat en anmälan gällande olovlig körning i Sollefteå, samt utfärdat böter till en bilist i Örnsköldsvik som använt mobiltelefon under färd.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:35 Olaga hot, Sundsvall
Polis beordras till Bergsåker med anledning av en misstänkt skadegörelse. När polis kommer till platsen framkommer att det inte rör sig om någon skadegörelse, utan att några ungdomar verbalt hotat en person. Patrullen upprättar anmälan gällande olaga hot.

22:37 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till ett hotell i Sundsvall där en kvinna misstänks för ringa misshandel mot en man. Mannen och kvinnan är bekanta med varandra. Mannen behövde inte uppsöka vård. Patrullen håller förhör och en anmälan gällande ringa misshandel upprättas.

23:19 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på Västermalm. Föraren, en man i 25-årsåldern, medtas för provtagning då han visar tecken på att vara påverkad av narkotika. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande drograttfylleri.

06:14 Stöld/inbrott, Härnösand
Polis beordras till en adress i Gådeåstaden där någon kastat en lastpall genom fönstret till ett kontor. Ingen person har varit inne i lokalen. Patrullen dokumenterar på platsen och upprättar anmälan gällande försök till stöld genom inbrott.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen