Uppdaterad 24 december 07:50

24 december 07:25, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat 61 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.12 Polis larmades till området Himmelstalund, Norrköping, med anledning av en misshandel. En man hade misshandlat en kvinna. Polis åkte till platsen och mannen, som är i 25-årsåldern, greps på plats misstänkt för misshandel. Kvinnan ska inte ha behövt hjälp av ambulans.

02.42 Polis larmades till en galleria på Drottninggatan, Norrköping, med anledning av ett misstänkt inbrott i en butik. Polis åkte till platsen för kontroll och man kunde konstatera att någon eller några personer brutit sig in i butiken genom ett fönster. Det är dock oklart om någonting har stulits. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.

03.02 Polis larmades till en restaurang på Kungsgatan, Norrköping, med anledning av ett misstänkt inbrott. En person hade setts slå sönder rutan till entrédörren. Polis åkte till platsen och en person, en man i 30-årsåldern, påträffades på platsen. Mannen omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och en anmälan om försök till stöld genom inbrott har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen