Uppdaterad 24 december 07:33

24 december 07:26, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat 47 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.00 En väktare larmade polis med anledning av ett misstänkt inbrott på resecentrum i Värnamo. Vid en kontroll hade väktaren observerat en delvis maskerad person som lämnat platsen på cykel. När polis kom till platsen fanns ingen misstänkt person att finna. En anmälan om försök till stöld har skrivits.

02.08 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Bandygatan, Nässjö, med anledning av en brand i ett fordon. Fordonet skulle stå nära en husvägg och det hade även börjat brinna i fasaden. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand samt försök till mordbrand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen