24 december 07:34, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott. Under natten har ytterligare en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:43 Skadegörelse, Umeå
Polis beordras till Västerslätt där en inringare berättat att en man sparkat på hans bildörr. Både målsägaren och mannen finns på plats när polis kommer dit. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande skadegörelse.

00:19 Rattfylleri, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på Fridhem. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande drograttfylleri.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen