Uppdaterad 25 december 10:45

25 december 07:21, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.55 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två personer har gripits, ingen har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

00.51 polisen fick samtal om två smällar i Torpa, Jönköping och inringaren trodde att någon slagit på bilar. Polisen åkte till platsen och upptäckte två bilar som hade sönderslagna backspeglar. Polisen har påbörjat två utredningar om skadegörelse men det finns ingen misstänkt.

03.29 samtal till polisen om misshandel i en bostad i Eksjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel. Den som är drabbad är en man i 70-årsåldern och en man i 40-årsåldern misstänks för misshandeln. Han anträffades och greps av polisen. Han är fortfarande gripen när detta skrivs. Den drabbade fick någon sårskada men behövde inte sjukhusvård.

04.11 polisen åkte till Österängen i Jönköping med anledning av att en person verkade ha blivit misshandlad. På platsen påbörjade polisen en utredning om misshandel i relation eftersom en kvinna i 25-årsåldern ska ha blivit misshandlad. En misstänkt man i 30-årsåldern anträffades och greps misstänkt för misshandel. Han är fortfarande gripen när detta skrivs. Kvinnan ska ha fått skador i ansiktet men inte behövt ambulanssjukvård.

10.40 den misstänkte mannen anhölls av åklagare vid 10-tiden, skäligen misstänkt för misshandel.

Det finns inga brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Med förhoppning om en god fortsättning på julen!

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen