26 december 07:01, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Åtta personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:34 Narkotikabrott, Umeå
En ordningsvakt hittade en tappad plånbok på en krog i Umeå. I plånboken finns misstänkt narkotika. En patrull har hållit förhör och upprättat en anmälan om misstänkt narkotikabrott.

02:15 Misshandel, Lycksele
En patrull beordrades till en krog i Lycksele där en person blivit misshandlad. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande misshandel.

02:35 Skadegörelse, Lycksele
En patrull beordras till en adress i Lycksele på grund av en misstänkt skadegörelse av en ytterdörr. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande skadegörelse.

03:27 Bråk, Umeå
En patrull beordras till ett hotell i centrala Umeå med anledning av bråk. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande misshandel.

03:58 Olycka, Åsele
Larm inkommer om att en skoter försvunnit när den körts över Ångermanälven av en person. Skoterspåret slutar i öppet vatten. Polis beordrades dit och har bland annat hållit förhör. Under dagen kommer arbetet för att hitta den person som misstänks vara försvunnen att fortsätta med dykare och eventuellt polishelikopter.

04:25 Misshandel, Umeå
En patrull beordras till en adress på Mariehem i Umeå med anledning av en misshandel. De inblandade personerna är bekanta. Patrullen håller förhör och en anmälan gällande misshandel upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen