26 december 07:57, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:09 Misshandel, Östersund
En patrull kontaktas av en man som blivit misshandlad av en annan man på en krog i Östersund. Patrullen håller förhör och en anmälan gällande misshandel upprättas.

00:30 Narkotikabrott, Östersund
En patrull beordras till en krog i Östersund. Där grips en person, en man i 20-25-årsåldern, misstänkt för narkotikabrott, försök till överlåtelse. Patrullen håller förhör, tar den misstänkta narkotikan i beslag samt upprättar en anmälan.

01:57 Misshandel, Östersund
En patrull beordras till centrala Östersund med anledning av bråk. Det var lugnt på platsen när patrullen anlände. Patrullen avvisar två personer från platsen och upprättar en anmälan gällande misshandel/försök till misshandel.

03:31 Trafikbrott, Åre
En patrull stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren saknar godkänt körkort och misstänks ha kört svarttaxi. En anmälan om grov olovlig körning samt svarttaxi upprättas.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen