26 december 09:21, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tio personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:48 Misshandel, Luleå
En patrull beordras till en krog i centrala Luleå med anledning av en misshandel. En person, en kvinna i 35-årsåldern, misstänks ha misshandlat en annan kvinna, i 55-årsåldern. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande misshandel samt motanmälan.

04:09 Skadegörelse, Gällivare
Samtal inkommer från en person angående en skadegörelse. En patrull åker till aktuell adress i centrala Gällivare där ett fönster är trasigt. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande skadegörelse.

04:52 Rattfylleri, Gällivare
En patrull stoppar och kontrollerar en förare av en personbil i trakten av Karhakka. Misstanke om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av alkohol uppstår och han tas med för provtagning. Körkortet omhändertas och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

05:49 Trafikolycka, Piteå
Ett samtal inkommer om en singelolycka på E4 vid Jävre. Det är en förbipasserande som ringer. En patrull har varit på plats, men inga personer var kvar vid olycksplatsen. Bilen står ej trafikfarligt. Den märks upp med polisband, varningsblinkers och varningstriangel. En anmälan om trafikolycka upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen