26 december 17:12, Misshandel, grov, Stockholm

Samtal om att flera ungdomar slog och sparkade på en person i Farsta.

En förbipasserande som såg hur ett ungdomsgäng slog och sparkade en person vid Farsta strand ringde polisen. Snart visade det sig att ett 10-tal ungdomar, både tjejer och killar, hade slagit en ung person och att de bland annat ska ha utdelat sparkar mot personens huvud. En vän till målsgande ska också ha blivit hotad av ungdomsgänget.

Polis anslöt och kunde en stund senare kontrollera ett antal personer som stämde överens med de signalementsuppgifter som finns. Tre personer kommer att rapporteras för synnerligen grov misshandel och en person rapporteras för olaga hot. Samtliga har blivit överlämade till vårdnadshavare då de är under femton år.

Brottsoffret som blev misshandlad ska inte vara livshotande skadad. Polis kommer att inventera övervakningsfilm från flera platser.

Har du sett något av händelsen eller har andra uppgifter som du inte redan lämnat till polisen? Kontakta då polisen genom att ringa 11414.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen