27 december 06:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.17 polisen träffade på en kvinna i 20-årsåldern som verkade påverkad och hon fick följa med för provtagning och förhör.Det var på Gymnastikgatan i Eskilstuna.

00.17 vid kontroll av en bil i Trosa anträffades två personer som blev misstänkta för narkotikabrott genom innehav. Den misstänkta narkotika togs i beslag och en förundersökning om narkotikabrott är inledd. Båda två är män i 40-årsåldern.

00.31 vid kontroll av en person på Gymnastikgatan i Eskilstuna uppstod misstanke om ringa narkotikabrott på en man i 20-årsåldern. Provtagning och förhör.

01.05 vid en kontroll och omhändertagande på grund av berusning på Gymnastikgatan i Eskilstuna uppstod misstanke om ringa narkotikabrott på en för närvarande okänd man.

01.58 vid en kontroll av en bilist på Stensundsvägen i Trosa uppstod misstanke om rattfylleri när en bilförare blåste positivt i polisens sållningsinstrument. En man i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri. Mannen blev även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen