27 december 06:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.43 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.00 vid rutinkontroll av en bil i Anderstorp uppstod misstankar om ringa narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen på en pojke i övre tonåren. Han togs med för provtagning och förhör.

00.23 vid en rutinkontroll av en bil på E4 Värnamo uppstod misstanke om ringa narkotikabrott genom innehav på en man i 20-årsåldern. Han förhördes men frihetsberövades inte.

00.49 vid en rutinkontroll av en person i Värnamo uppstod misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk på en man i 20-årsåldern. Provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen