27 december 08:20, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:08 Misshandel, Sundsvall
En patrull beordras till en adress på Haga i Sundsvall med anledning av att en man har misshandlat en kvinna. Mannen är inte kvar på platsen. Patrullen håller förhör med kvinnan. Mannen har slagit henne med ett tillhygge, hotat henne och förstört föremål som kvinnan äger. Hon väljer att inte uppsöka sjukvård, men säger att hon ska göra det vid senare tillfälle. En anmälan gällande grov misshandel, olaga hot samt skadegörelse upprättas. Mannen har anhållits i sin utevaro.

03:16 Brand, Sundsvall
En patrull beordrades till Birsta där en bil brann. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

04:27 Brand, Sundsvall
En patrull beordrades till Granloholm där en husvagn brann. Ytterligare en husvagn samt en bil som var parkerade intill har skadats av värmen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen