Uppdaterad 27 december 11:53

27 december 10:03, Trafikolycka, vilt, Norrbottens län

Fem viltolyckor har anmälts i länet.

Boden kommun
07:01 På riksväg 97 vid Forsnäs har en personbil och älg kolliderat. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

10:22 En personbil har kolliderat med en älg på riksväg 97 norr om Harads. Inga personskador. Det är ovisst hur det gick för älgen, som lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktas.

Gällivare kommun
07:05 En personbil har kolliderat med en ren på E10 vid Skrövån. Inga personskador. Renen dog och berörd sameby har kontaktats.

09:15 På E10 vid kontrollplats Aitik har en personbil kolliderat med en ren. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för renen, som lämnade platsen. Berörd sameby kontaktas.

Uppdaterad 11:51
Arvidsjaur kommun
10:42 En personbil har kolliderat med en ren på riksväg 94 vid Åkroken. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för renen. Berörd sameby har kontaktats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen